perjantai 14. elokuuta 2015

Bikini Challenge

Eilen julkaistiin Fitfarmin Bikini Challengen ruokavalio ja treeniohjeet. Nyt viikonlopun aikana kauppaan ja ostelemaan ensi viikon ruokia. Aika paljon tota ruokaa saa kyllä kantaa kotiin, onneks pääsen auton kanssa käymään siellä kaupassa niin ei tarvii pyörällä niitä kantaa.

Kirjoittelin jo ruokalistaa, että mitä kaikkea sitä kaupasta pitää hakea. Näillä näkymin ostan broilerinfileitä, kananmunia, rahkaa, naudan 10% jauhelihaa, kasviksia eli ainakin parsakaalia, porkkanaa, kukkakaalia, bataattia, paprikaa, kurkkua, salaattia ja tomaatteja. Aikamoista ruoan punnitsemista saa taas alkaa tekemään, kun jokainen ruoka-aine pitää punnita. Tarkkaa hommaa tulee olemaan.

Ekan viikon treenien kanssa on hieman hankaluuksia. Meillä on pesäpallo-peli sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina eli aika jumissa voi kroppa alkuviikon jälkeen olla ja sit vielä viis treeniä pitäis tehä loppuviikon aikana. Enköhän mä kerkee tehä ne kaikki.

Perjantaina sain töistä vapaata ja mennään mun siskon kanssa Linnanmäelle viettämään laatuaikaa. Siellä täytyy vaan pitää huolta siitä, että tulee syötyä sallittuja ruokia ja tarpeeksi usein.

Kaikki ensi viikon treeniohjelmat ja ruokavaliot on nyt tulostettu ja maanantaina alkaa kova kuri ja dietti.


Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti