torstai 13. elokuuta 2015

HYPOXI


Kuva hypoxi.fi

Hypoxi on kohdennettu rasvanpolttoa ongelma-alueilta vatsalta, reisistä, pakaroista ja kyljistä. Hypoxi perustuu ilmanpaineen vaihteluihin. Hypoxi-jakso, jonka itse kävin koostui yhdistelmä-hoidosta, jossa ensin makoillaan ihopuvussa HDC-laitteen avulla ja sen jälkeen siirrytään pyöräilemään joko makuu- tai pystypyörään, missä itse rasvanpoltto-vaihe tapahtuu. (Hypoxi 2015.)

Kuva hypoxi.fi

HDC


HYPOXI Dermatology Comfort- laitteen (HDC:n) avulla voidaan tehokkaasti muokata ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa pintaverenkiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa nestettä ja kuona-aineita elimistöstä ja vähentää selluliittiä. Ihopuku toimii alkulämmittelynä rasvanpolttopyörälle. (Hypoxi 2015.)

Kuva hypoxi.fi

S120


S120 eli pystypyörä vähentää tehokkaasti rasvaa ala-vastasta, reisitä ja pakaroista ali- ja ylipaineen vaihtelua ja matalalla sykkeellä pyöräilyä yhdistäen. Alipaine stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin parantaen hapen ja ravinteiden kulkemista kudoksiin. Ylipaine edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Matalalla sykkeellä liikkuminen auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa. (Hypoxi 2015.) Tätä laitetta olen itse käyttänyt myös treenistä palautumiseen, jolloin tehoja vähennetään runsaasti.


Kuva hypoxi.fi

L250


L250 eli makuupyörä kohdentaa rasvanpolton samalle alueelle kuin pystypyöräkin. Alipaineen ja normaalipaineen vaihtelu parantaa verenkiertoa näillä alueilla. Polkiessa jalat osoittavat hieman yläviistoon, jolloin painovoima auttaa imunesteen poistumista luonnollisesti. Tämä myös vähentää turvotusta. (Hypoxi 2015.)


Kuva hypoxi.fi
Itse kävin keväällä säännöllisesti 12 kerran sarjan eli neljän viikon jakson hypoxia. Ruokavalion pidin omana, mutta terveellisenä. Hypoxissahan ideana on ruokavalion suhteen syödä pidemmilla ruokailuväleillä vähähiilihydraattisesti, jotta rasvanpolton vaikutus maksimoitaisiin. Kesällä kävin toisen jakson 12 kerran sarjan samaan aikaan treenaten. Tällöin rasva paloi, muttei yhtä tehokkaasti kuin keväällä. 

Molemmilla kerroilla huomasin, että vatsasta ja erityisesti vyötäröstä sain muotoja esiin ja treenatessa samaan aikaan myös vatsalihakset tulivat esille. Jalat kuitenkin kasvoivat, sillä treenatessa jalkoja verenkierto menee lihaksille. En kuitenkaan ollut lainkaan pettynyt tähän, sillä tavoitteeni olikin saada vastalihaksia näkyvimme ja peppua sekä reisiä treenatummaksi!

Jos tälläinn rasvanpolttotreeni kiinnostaa, niin kannattaa klikata osoitteesta www.hypoxi.fi maksuttoman konsultaation itselleen, niin pääsee kokeilemaan näitä laitteita. 


Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti