tiistai 4. elokuuta 2015

Kayla Itsinesin treenit

Treenimotivaatio on huipussa! Kayla Itsinesin 12 viikon treeniohjelma on ohi ja seuraavaksi olisi vuorossa Fitfarmin Bikini Challenge, joka alkaa 17.8. Sitten pistetään tämä tyttö ruotuun, kun ruokavalio tiukkenee ja treeniohjelma salilla muuttuu. 

Nyt tulevana lauantaina 15.8 on tarkoitus ottaa InBody-mittaus sekä aloitusmitat ja kuvat diettiä varten. Siitä saa vähän myös eroa (toivottavasti) noihin edellisiin kuviin ja mittoihin, niin näkisi, että onko sitä muutosta tapahtunut.

Kaylan treeneissä ideana on tehdä kaksi eri kiertoharjoitusta kumpaakin 7 minuuttia ja kaksi kertaa. Eli treeniaika on yhteensä 28 minuuttia plus tauot. Nämä treenit ovat todella tehokkaita ja voin sanoa olleeni aika kuollut jokaisen treenin jälkeen. Treenejä on kolme kertaa viikossa tässä ensimmäisessä 12 viikon ohjelmassa ja treeniohjelmat vaihtuvat joka viikko niin, että 1. ja 3. viikko ovat samat treenit, 2. ja 4. viikko ovat samat treenit, 5. ja 7. viikko ovat samat treenit ja 6. ja 8. viikot ovat samat treenit jne. Tykästyin siihen, että treeniohjelmat vaihtuvat niin usein vaikka toki samoja liikkeitä on joissakin treeneissä, niin silti motivaatio pysyy korkealla, kun aina on jotain uutta. Myös se oli hyvä, että treenin pääsi tekemään parin viikon päästä uudestaan, niin huomasi että liikkeet olivat tuttuja ja treeni sujui helpommin. Treenit jakautuivat cardio&jalat, kädet&vatsa, vatsa&cardio tai pelkästään kädet, jalat tai vatsa. Ohjelmassa oli paljon hyppyjä ja sykkeenkohotuksia, etenkin cardio&jalat oli aika hapottavia treenejä. Mutta se fiilis treenin jälkeen!

Myös pesäpallotreenien ja pelien ansiosta kunto on noussut ja eilen kävin tunnin lenkillä. Kävelin ensin lämmittelyksi reipasta kävelyä 10 minuuttia, sen jälkeen 40 minuuttia juosten lenkki ja lopuksi vielä 10 minuuttia jäähdyttelykävelyä. Lenkin jälkeen fiilis oli ihana, ihan vain siitäkin syystä, että aurinko paistoi ja takana oli ihana viikonloppu.

Enää viikko dieetin alkuun ja viikonloppuna tiedossa kuvien ja mittausten puolesta kirjoittelua!

Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti