torstai 19. marraskuuta 2015

Perjantai 13.päivä

Perjantaina 13.11 sattui epäonninen sattuma, siis epäonnen päivä. En usko siihen, että tuolla päivällä on sen suurempaa merkitystä, mutta kerron tässä mitä tuona päivänä tapahtui.

Kaikki oli mennyt hyvin siihen asti, kunnes päätimme miehekkeeni kanssa lähteä treenaamaan ja tutustumaan meille uuteen saliin. Salin omistaja esitteli meille salin ja kenkähyllykön kohdalla sanoi: ''Tähän voi jättää kengät. Voitte ottaa ne myös pukkareihin, mutta meillä on tässä kyllä kameravalvonta.''. Ensin ajattelin, että ottaisin mukaan pukkariin, mutta jostain syystä päädyin kuitenkin siihen, että jätän ne siihen hyllyyn. Kenkäni olivat siis Nike Free 5.0 pinkit lenkkarit. 


Pienessä mielessäkään ei käynyt, että joku voisi ottaa mun kengät siitä hyllystä. Kun sain treenin tehtyä ja menin venyttely-tilaan tekemään loppuvenyttelyä huomasin ohimennen, että kenkäni eivät ole siinä, mihin ne jätin. Takaisin tullessa totesin asian toistamiseen. Tällöin asiakaspalvelu oli jo mennyt kiinni enkä voinut heti ilmoittaa kenellekään asiasta. Kävin nopeasti suihkussa ja vaihtamassa vaatteet ja menin aulaan odottelemaan miehekettäni. Tällä aikaa laitoin sähköpostia kyseisen salin asiakaspalveluun ja toivoin, että maanantaina saisin kenkäni takaisin, sillä sali oli silloin seuraavan kerran auki.


Kävelin kotiin salikenkien kanssa ja olin tosi ärsyyntynyt siitä, että joku oli vienyt mun ihanat pinkit niket, jotka ei ollut mitenkään kauheen vanhat. Huomasin siellä, että siinä hyllykössä oli suurinpiirtein samankokoiset mustat Nike Free 5.0- lenkkarit ja ajattelin, että joku on joko tahallaan tai vahingossa ottanut mun kengät niiden tilalta.


No, maanantaina menin sitten käymään paikan päällä heti koulusta päästyäni ja he ottivat mun yhteystiedot ylös ja alkoivat katsomaan videolta perjantain tapahtumia. Melkein heti perään sain puhelun, jossa he kertoivat löytäneensä henkilön, joka oli selvästi tullut sisälle mustilla lenkkareilla ja lähtenyt pinkeillä. He kertoivat, että kyseinen henkilö tulee illalla tuomaan kenkäni takaisin salille.


Niin sai tämä tarina onnellisen lopun, kun tiistaina kävin hakemassa omat rakkaani takaisin kotiin :)Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti