maanantai 23. marraskuuta 2015

10 viikon Bikini Challenge

Koko 10 viikkoa takana lähes täydellisesti ohjeita noudattaen Fitfarmin Bikini Challenge dieettiä, josta vastaa Satu Kalmi.

Tämä 10 viikon dieettijakso jakautui kahteen osaan, ja vielä konkreettisemmin minun osaltani. Dieetin aluksi ensimmäiset 4 viikkoa sujuivat loistavasti, ilman lipsahduksia ja ilman minkäänlaisia suurempia ongelmia. Välillä nälkä pääsi yllättämään, mutta useinkaan ei ollut pitkä aika siihen, että sai taas ruokaa. 5. viikolla tulin kipeäksi, ja flunssa oli niin paha, että oli pakko huilata. 5. viikon perjantaina tein InBody-mittauksen samoin siis kuin ihan alussakin. InBody- mittaus kertoi tulokseni olleen jo nyt huikeita! Paino oli tippunut 2,5kg ja kaikki tämä rasvasta. Lihakset eivät siis olleet muuttuneet mihinkään. Harmittelin tätä hetken, mutta totesin että nyt lähtee lihastenkasvatusoperaatio käyntiin. Kauhistuin myös hieman tota painon vähyyttä, koska olin jo ihan tyytyväinen painooni, enkä kokenut sitä ongelmaksi. En olisi siis halunnut lainkaan painon putoavan. Vaihdoin ruokavalioni lihastenkasvatus/ylläpitäjien ryhmään, jolloin söin molemmilla lämpimillä aterioilla hiilareita. 

Parannuin onneksi suht nopeasti ja pääsin jatkamaan dieettiä. Tankkauspäivä ja kevennetty viikko viikolla 6. olivat osansa tässä dieetissä. En olisi halunnut pitää kevennettyä viikkoa, sillä vastahan olin levännyt viikon, kipeänä tosin, mutta pidin sen silti ja onneksi pidin, sillä sitä kroppani todella tarvitsi. Jäljellä olevat neljä viikkoa söin siis hiilaria molemmilla lämpimillä ruoilla. Treeni lähti kulkemaan hyvin, ja aamulenkit jäivät käytännön syistä pois, kun aamuherätyksiltäni en jaksanut herätä aikaisemmin enää pitkälle aamulenkille. Treenejähän oli viikossa 5kpl, eli kokonaisuudessaan kaksi lepopäivää. 

Nyt lauantaina tein uudestaan InBodyn ja sieltähän sitä lihasta oli tullut lisää! Rasva oli edelleen jatkanut palamistaan, mutta positiivisesti paino oli noussut edelliskerran verrattuna!

Kuvia en halua tänne julkaista, mutta sanottakoon, että muutoksen kyllä huomaa. Tästä eteenpäin jatkan entistä enemmän hiilarisella ruokavaliolla vuoden loppuun asti ja tammikuussa uusi tsemppi päälle vähemmän hiilihydraattia sisältävällä ruokavaliolla ja treenien merkeissä!Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti