perjantai 11. joulukuuta 2015

Vuosi lähenee loppuaan

Syksy tuli ja meni ja vuoden vaihde ja uusi vuosi lähenee loppuaan. Minkälaisilla fiiliksillä olette uuteen vuoteen?

Mulla alkoi PhysioTrainer- koulutus pari viikkoa sitten, joka on fysioterapeuteille ja fysioterapiaopiskelijoille suunnattu personal trainer- koulutus. Tämän kautta piti myös hankkia harjoitusasiakas, jolle suunnitellaan 8-12 viikon harjoitusohjelma ja ruokavalio ja treenataan yhdessä vähintään 6 viikkoa. Tämä projekti on nyt polkaistu käyntiin ja ensi viikosta alkaen treenaillaan! 


Itse olen tämän loppuvuoden ottanut vähän rennommin ja enemmän syöden, ruokailurytmin kuitenkin samana pitäen, eli edelleen syön 3-4 tunnin välein ja päivässä tulee se 5 ateriaa yhteensä. Koulunkin osalta kevenee kohta ja saan lomailla kolme kokonaista viikkoa ja vähän yli. Huippua!

Joululoman suunnitelmissa on rentoutumista, hyvässä seurassa olemista, treenejä siskon kanssa ja Ukkohallaan lomareissulle lähtemistä tuon miehekkeen kanssa. Innolla odotan tätä lomaa, kun ihan kunnolla ja ajan kanssa kerkeää treenailla ja päästään (ainakin toivottavasti) laskettelemaan ja hiihtämään, kun siellä pitäisi olla lunta!


Uudeksi vuodeksi menemmekin sitten mökille ystäväpariskunnan ja koirien kanssa. Tätäkin odotan innolla! Tulisi nyt edes vähän lunta, niin olisi paljon valoisampaa!


Tammikuun alku on tarkoitus olla myös mökillä ja sitten taas 11.1.2016 palata takaisin arkeen, jolloin aloitan Kayla Itsinessin toiset 12 viikon treenit yhdistettynä Bikini Challengen ruokavalioon. Toivon tästä tulevan ihanat 12 viikkoa, ja toivon saavani tuloksia. Tarkoitus on taas ennen tätä tehdä InBody- mittaus, jotta näen tulokset myös paperilla.


Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti