keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ruokavalion merkitys

Ruokavaliolla ja ruokailurytmillä on iso merkitys. Minulla itselläni se, että syö epäsäännöllisesti ja huonosti näkyy sekä naamassa, olemuksessa että mahassa. Turvottaa, naama kukkii ja on vetämätön olo. Huomaan selkeän eron tämän hetkisen ja pari viikkoa sitten olleen ajan olossa. 

Sunnuntaina hymyilytti vaikka pakkanen paukkui! :)

Nyt, kun olen päässyt takaisin opiskelu- ja työrytmiin, on myös ruokailut löytäneet takaisin elämääni. Syön säännöllisesti ja terveellisesti. Huomaan heti, että oloni on paljon virkeämpi ja jaksan paremmin. Myöskin kasvojeni iho on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin lomalla, jolloin säännöllisyys oli kaukana kaikessa. 

Reilu viikko sitten lunta satoi järven jäälle mökillä 

On ihanaa huomata, miten turvotukseen pystyy vaikuttamaan niinkin pienellä asialla kuin säännölisyys

Tällä hetkellä ruokailuni koostuu näin:

aamiainen: 50g kaurahiutaleita, 100g mustikoita, 150g raejuustoa ja 10g mct- öljyä
lounas: 200g kasviksia, 100g lihaa (kana/jauheliha) ja 50g riisiä tai makaronia
välipala: yleensä 250g rahka ja 50g mustikoita tai 150g mehukeittoa
päivällinen: 200g kasviksia, 100g lihaa (kana/jauheliha) ja 50g riisiä tai makaronia
iltapala: yleensä 250g rahka, 20g cashew- pähkinöitä ja 100g mustikoita

Tällä viikolla tein jauheliha-makaronia, johon lisäsin herne-maissi paprikaa. Niin nopea tehdä ja niin hyvää, kun vielä maustaa oikein kunnolla. Aikaa meni juuri sen verran, mitä yleensä makaronien keittämiseen menee, sillä jauheliha paistui nopeammin. 

Neljän aterian ruoka
Mulla on nyt myös kevään treenisuunnitelmat menneet uusiksi, kun päätin ottaa helmikuussa alkavan Bull's all out- nettivalmennuksen Fitfarmilta. Kerron tästä lisää sitten, kun siitä tulee lisää infoa, ja kun se alkaa. En malta odottaa, mutta vielä 3,5 viikkoa valmennuksen alkuun! Siihen asti teen omia sekalaisesti yhdistellen treenejä ja syön hyvin!

Kevään treenisuunnitelma


Iris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti